Legyen mobiltelefon-mester az alábbi tippekkel

A mobiltelefon fontos szerepet játszik az életedben. Emiatt fontos, hogy új mobiltelefon vásárlásakor a lehető legmagasabb minőséget érje el. Kövesse az ebben a cikkben szereplő hasznos tippeket és trükköket a jelenlegi mobiltelefon frissítéséről és a nagyszerű ajánlatok megtalálásáról egy új telefonon.

Ha mobiltelefont vásárol a boltban, győződjön meg róla, hogy megkapja a pénzét azzal, hogy alkudozik a kereskedővel. Ez nem mindig működik, de gyakran kedvezményeket kap, amelyeket felhasználhat a telefonján vagy a telefonjára vonatkozó alkalmazásokhoz.

Ne töltsön le egyetlen alkalmazást sem, ha tudja, hogy megbízható forrásból származnak. Bárki készíthet alkalmazást és eladhatja. Néha vannak nyomkövetők vagy más nem kívánt dolgok bennük. Annak ismerete, hogy az adott személy vagy vállalat jó hírű, csökkenti annak esélyét, hogy vírust vagy nyomkövetőt kapjon a telefonjára.

Egy-két naponta indítsa újra a telefont. Mivel folyamatosan használja a telefon olyan funkcióit, mint az alkalmazások, az e-mail és a böngészők, a telefon tárolja a gyorsítótárban tárolt információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és újraindítással megtisztítható. Ez felszabadítja a rendszer erőforrásait és elhárítja a lehetséges hibákat.

Mielőtt megvásárolná az esetet a szállítóboltban, nézze meg online annak árát. Az online kiskereskedők, mint az Amazon.com, gyakran pontosan ugyanabban az esetben fordulnak elő, csak sokkal kevesebbért. 20% -ot vagy annál többet takaríthat meg a költségeken. Ne feledje, hogy a kereskedő arra kényszeríti Önt, hogy prémium áron vásárolja meg ezeket a kiegészítőket. Végezze el a kutatást.

Szánjon időt a tégla- és habarcsüzletek mobiltelefonjainak összehasonlítására. Fektessen időt különböző modellek megnézésére, és ne felejtse el kipróbálni azok jellemzőit. Nagyobb valószínűséggel talál egy telefont, amelyet szeret.

Használja a telefon hang-szöveg funkcióját, hogy időt takarítson meg és biztonságban legyen az úton. Ez lehetővé teszi, hogy az elmondott szavakat azonnal szövegessé konvertálja. Ha nem rendelkezik ezzel a funkcióval az okostelefonján, hozzáadhat olyan szoftvert, mint a ReQall, amely használni fogja.

Értse meg a mobiltelefon-tervét. Ezek a tervek meglehetősen összetettek lehetnek az adókedvezmények, a teljes beszélgetési percek, a szöveges üzenetek és a nemzetközi díjak között. Mielőtt véletlenül átrobbanna egy juttatással, és többet számítanának fel, tudd meg, mit tehetsz és mit nem. Ez rengeteg pénzt takaríthat meg a havi számlán.

Ha egy új mobiltelefon piacán van, és nem biztos abban, hogy melyik irányba haladjon, tegyen meg magának egy szívességet, és kérjen véleményt barátaitól és családtagjaitól. Ha személyes ajánlásokat keres mind a márkák, mind a modellek számára, a folyamat sokkal egyszerűbb lesz. Ha megszerez valamit, amiről ismeri az embereket, az nagyszerű módja lehet annak, hogy örüljön új telefonjának.

Picit mennyire használja mobiltelefonját, fontos, hogy fektessen be a legjobb modellbe. Ha a mobiltelefon nem működik megfelelően, jó tudni, hogy mit tehet a javítás érdekében. Használja ki a fenti tippeket, amelyek a mobiltelefonokról szólnak, hogy nagyszerű élményt nyújtsanak.