Bárki profitálhat ezekkel a kiváló vízvezeték-tippekkel

Sok dolog merülhet fel, amikor a vízvezeték-szereléssel foglalkoznak. Néhány baleset könnyen kijavítható, de másoknak profi kell. Nem számít, mennyire képzett vagy, továbbra is fontos, hogy ismerjen néhány vízvezeték-szerelési alapot, hogy a felmerülő problémákkal foglalkozzon.

A zajos csöveket könnyű megjavítani. Az összes nyitott csövet rögzíteni kell.

Annak érdekében, hogy a csövek ne fagyhassanak meg, soha ne engedje, hogy a ház hőmérséklete a fagypont alá csökkenjen, és szigeteljen minden olyan csövet, amely az elemeknek van kitéve. A vízvezeték-készülék lefagyhat, ha a körüli levegő fagypont alatt van. A csövek kiolvadása eltarthat egy ideig, hogy folyó víz legyen. A csövek azonban felrobbanhatnak, ami óriási rendetlenséget és javítási költségeket okozhat.

Ha a csövek lefagynak, kapcsolja be a legközelebbi csapot, hogy a víz kiléphessen, amíg a cső megolvad. Ez csökkenti a cső összetörésének megakadályozására szolgáló nyomást, ami megakadályozhatja az otthonának nagyobb károkat.

Annak ismerete, hogy mi az eszköz, mi és hogyan kell ezeket használni, nagyban hozzájárulhat a vízvezeték-szerelési tapasztalathoz. Mielőtt bármilyen javítást megkísérelne, készítsen egy tervet; egyébként egy hiba a javítást még költségesebbé teheti.

Ütemezze vízvezeték-munkáját egyszerre. Lehet, hogy kísértés, hogy minden alkalommal felhívja a vízvezeték-szerelőt, amikor valami javításra szorul, de ha egyszerre vannak javítási problémái, pénzt takaríthat meg a javításhoz. A legtöbb vízvezeték-szerelő óránkénti díjat fizet, amelyet minimalizálhatunk, ha csak egy út olcsóbb, mint egyszer többször hívni.

A vízvezeték-javítási számlák elkerülésének legjobb módja a megelőzés. A klippek a vízvezetékkel kapcsolatos problémák egyik leggyakrabban jelentett problémáját jelentik. A haj könnyen eltömődhet. Sokkal egyszerűbb eltávolítani a hajat a képernyőn, mint eltávolítani a csőből.

A fagyasztott csövek nagyon kiterjedt és drága vízvezeték-javítási számlákat tudnak fizetni. Az első dolog, amit meg kell tennie, győződjön meg arról, hogy az összes külső cső jól szigetelt. Amikor lehűl, húzza ki a kerti tömlőket és ellenőrizze, hogy a külső víztestek ki vannak-e kapcsolva. Ezzel megtehet egy csomót a vízvezeték-számlán.

Két módon lehet makacs tisztítási dugót szerezni. Az első megközelítés egy kalapács és véső használata, hogy megpróbálja meglazítani az illesztést. Az egyetlen másik módszer az, hogy a vésőt közvetlenül a dugaszon keresztül veszik.

Győződjön meg arról, hogy a WC-vel nincs szivárgás. Ennek ellenőrzésének egyszerű módja egy csepp élelmiszer-színezék hozzáadása a WC-tartályba. Vigyázzon a WC-csészére, és ha másodpercek alatt észlel színes vizet, látni fogja, hogy egy olyan kérdéssel van foglalkozva, amelyet kezelni kell.

A téli fagyasztás előtt ellenőrizze, hogy a csapjai nem csöpögtek-e vagy nem szivárognak-e rajta. Ha csöpögő vagy szivárog, akkor azokat meg kell javítani, mielőtt a hőmérséklet eléri a fagypontot. Bármilyen anyag legyen is a csöveknél, a nagyon hideg víznyomás miatt a csövek repedhetnek. Még egy nagyon kicsi repedés képes elegendő vízkárosodást engedni, vagy akár eláraszthatja az egész otthonát.

A gyakran ritkán használt szelepek összeolvadhatnak. Megakadályozhatja, hogy azok megolvadjanak, ha rendszeresen behatolnak egy behatoló olajjal, és ügyeljenek arra, hogy egyszerre forgassák el őket, hogy ne kezdjenek ragadni.

Mint ez a cikk mondta, nagyon sok dolog történhet a vízvezetékkel. Ezek a kérdések lehetnek kicsik vagy nagyok is. A cikkben szereplő információk segítenek felkészülni arra, hogy tudással és magabiztossággal szembeszálljon ezekkel a problémákkal.