Az ékszereket mindig szórakoztató vásárolni és birtokolni, akár magadnak, akár valaki másnak szeret. Sok dologra van gondolkodni, amikor ékszerekről beszélünk. Hogyan viselkedni vagy viselni, pl. Ez a cikk segít választ találni!

Az ékszerek szép kiegészítők minden ruhához. A farmer és a póló annyira közönségesnek tűnhet, de egy aranyos, vaskos karkötővel vagy egy szórakoztató fülbevalóval párosítva, még a legszűkebb ruházat is egyedi lehet. A színes choker nyaklánc bármilyen megjelenést megvilágít, és egyedülálló gyöngyökkel ellátott boka karkötő kíséri bármely régi szoknyát. Keverje össze és illessze össze a hagyományos megjelenést a nem tradicionális ékszerdarabokkal, hogy egyedülálló megjelenést készítsen, amelyet szeretni fog.

Milyen stílusú ékszereket választja az esküvőjéhez, ezt be kell befolyásolni a ruha stílusa. Magas nyakkivágással elfelejtheti a nyakláncot, és ehelyett sok csillogással fülbevalót helyezhet el. A hosszú ujjú általában azt jelenti, hogy nem akar karkötőt viselni.

Az ékszerek karcsúbb sziluettjének létrehozásához válasszon olyan darabokat, amelyek lógnak. A kavargó darabok azonnal szemet gyönyörködtetőek, és hosszabb, karcsúbb megjelenés illúzióját teremtik meg. Koncentráljon kifejezetten arra a területre, amelyet le szeretne foganni. Ha egy karcsúbb arcot szeretne, próbáljon lógó fülbevalót. A hosszú nyaklánc függő varázssággal a test felső felét sokkal vékonyabbá teheti.

Tegye át ékszereit, hogy minél többet viseljen. Tekerje be a nyakláncot a csuklója körül, hogy új karkötőt készítsen. Csúsztasson be egy pár rögzíthető fülbevalót egy pár szivattyúba cipőcsipeszként, és adjon hozzá egy kis szikra az egyszerű sarokhoz. Csatlakoztasson egy tűt vagy brossat egy nyaklánchoz, és frissítse annak megjelenését.

Ha drótszemüveget készít, és nincs drótvágója, csak használjon egy pár körömvágót. A körömvágók kicsik és nagyszerűek a finom vágáshoz. Képesek lesznek a legtöbb ezüst huzalon keresztül könnyedén manipulálni. A körömvágók azonban már nem lesznek hasznosak a köröm számára, mivel a huzal gyorsan elkoptatja őket.

Mindent írásban megszerezhet. Ha az eladó azt mondja, hogy a drágakőnek van garanciája, vagy hogy a jövő héten egy bizonyos áron eladó, akkor nyilvántartást szeretne készíteni erről. Ha részletes írásbeli beszámolót vezet az Ön és az eladó között átadott bármilyen információról, elősegítheti, hogy a későbbiekben felmerülő esetleges eltérések fölé kerüljön.

Amikor egy ékszerdarabot adnak egy másiknak, fontos szem előtt tartani, hogy emlékezzen arra, hogy az időzítés kritikus. Amellett, hogy rossz ajándékot ad fel rossz okból, elkerülheti a megfelelő ajándék rossz időben történő megadását is. Az alapszabály az, hogy minél kifinomultabb az ajándék, annál extravagánsabbnak kell lennie.

A férfiakat és a nőket egyaránt elronthatja az ékszer, függetlenül attól, hogy a stílus, az ár vagy a megfelelő alkalom a vásárlásra. Az előző bekezdésekben elolvasott tanácsok megkönnyítik a dolgokat az Ön számára, amikor a következő ékszervásárlást elvégzi.