Ötletek a cikk marketingstratégiájának következő szintre emelésére

Nem unod meg, hogy kihúzod a hajad, és megpróbálod kitalálni a cikkmarketing varázsát? Ha igen, akkor egy nagy népesség része, amelynek csak egy kicsit alaposabban meg kell vizsgálnia a rendelkezésre álló erőforrásokat, és többet kell megtudnia a cikkmarketing csínját -bínját illetően. Kezdje ezekkel a tippekkel, hogy jó képet kapjon az egészről.

Ha vendég tartalmat fogad el annak érdekében, hogy webhelye friss és releváns legyen, mindig feltétlenül olvassa el alaposan a tartalmat, mielőtt közzéteszi. Ügyeljen a tartalom minőségére, ahová valakinek a linkjei vezetnek, és ha ezt a tartalmat korábban közzétették valahol, mert miután elfogadta a tartalmat, az Ön felelőssége.

Az egyik módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a cikkmarketingből, ha cikkeket ír, hogy segítse az olvasókat. A szakértelem megosztása, az információk felfedése és a problémák megoldásának felajánlása mind segíti az olvasó érdeklődését, és jó benyomást kelt a szerzőről. A hasznos cikkek megerősítik szerzőjük hírnevét, mint megbízható információforrást.

Ahhoz, hogy ötleteket gyűjtsön saját cikkmarketing tevékenységéhez, tekintse át a címtárak "legnézettebb" kategóriájában felbukkanó cikkeket. Hogyan szerveződnek? Milyen a hangnemük? Mennyire hivatalos vagy informális a nyelvük? Egy példa egy hatékony oktatóeszköz, és a választott cikkek könyvtárának legnézettebb cikkei nagyon sikeres példák a tanulmányozásra.

Egy jó módszer a láthatóság növelésére és a cikkei forgalmazására, ha vendégbejegyzéseket ír más blogokban. Keresse fel a bloggereket, akik olyan témákról írnak, amelyek relevánsak a cikkeihez, és kérdezze meg, hogy írhat -e vendégbejegyzést. A bejegyzés végén feltétlenül mellékeljen egy linket a webhelyére.

A cikkmarketingben a "cselekvésre ösztönzés" létfontosságú. Minden létrehozott cikknek tartalmaznia kell a cselekvésre ösztönzést. A kifejezés nagyképű, de az ötlet egyszerű: A cikknek szüksége van egy horogra, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy valamilyen módon vegyenek részt. A klasszikus példa arra buzdítja olvasóit, hogy regisztráljanak egy webhelyen, de akár egy másik cikk felé mutatva, és felkérve őket, hogy olvassák el, ez cselekvésre ösztönzés.

Próbáljon olyan cikkeket írni, amelyek képesek segíteni az embereknek a problémáik megoldásában. Ha segíthet valakinek abban, hogy megtalálja a keresett információt, akkor valószínűbb, hogy megpróbál további cikkeket találni.

Győződjön meg arról, hogy a cikk illeszkedik a darabhoz megadott címhez. Semmi sem frusztrálóbb az ügyfél számára, mint amikor információt keres, és olyan oldalra kerül, amelynek semmi köze ahhoz, amire szüksége van. Tartson mindent relevánsnak, és elégedett lesz ügyfeleivel.

Ha olyan dolgok kerülnek elő, amelyek megakadályozzák a cikk rendszeres megírását, próbálja meg kiszervezni. Ezt közzéteheti állásként olyan oldalakon, mint a Craigslist. A hirdetése iránt érdeklődő emberek felvehetik Önnel a kapcsolatot, és mintákat adhatnak. Ezután kiválaszthatja, hogy kinek szeretné megírni a tartalmát. Ez olcsóbb lehet, mint néhány online "professzionális" írócsoport. Csak győződjön meg róla, hogy a beküldés előtt ellenőrizze a munkát.

Ahhoz, hogy sikeres legyen a cikkmarketingben, prioritásként kell kezelnie az írást. Az egyik jól működő technika az, hogy napi időt szánunk csak az írásra. A hatékonyság érdekében be kell zárnia az ajtót, ki kell kapcsolnia a mobiltelefonját, és kerülnie kell a megszakításokat az írás ideje alatt. A termelékenység az egekbe szökik, ha teljes mértékben elkötelezi magát ezen a módon.

Ezek a cikk -marketing tippek nagyszerű forrást jelenthetnek a szorongás és a cikk -marketing és a működés félreértésének leküzdésében. Nagyszerű és nagyon nyereséges eredményeket érhet el ezzel a marketingtechnikával, de készen kell állnia arra, hogy mindent megtudjon működéséről.